Aktivity Silvie Gašparovičovej
   

Pani Silvia Gašparovičová slávnostne otvorila výstavu talianskej módy „Talianske noci“, Bratislava 23.11.2006

Úvod | Prvá dáma | Aktivity Silvie Gašparovičovej | Diplomacia | Pani Silvia Gašparovičová slávnostne otvorila výstavu talianskej módy „Talianske noci“, Bratislava 23.11.2006

Ako čestný hosť Taliansko-Slovenskej obchodnej komory otvorila prvá dáma SR slávnostným prestrihnutím pásky putovnú výstavu, mapujúcu 40 rokov talianskej módy. Po Istanbule a Paríži je možno vidieť tridsať vybraných modelov vysokej módy od návrhárov Valentina, Versaceho a Capucciho aj v Bratislave.

Prezident Taliansko-Slovenskej obchodnej komory Mário Boselli vyjadril veľkú radosť z účasti pani Silvie Gašparovičovej na vernisáži výstavy a poďakoval sa jej aj za podporu vzájomných vzťahov medzi oboma krajinami najmä v oblasti kultúrneho a spoločenského života.

Pani Silvia Gašparovičová si s obdivom prezrela modely a ako povedala, taká krása a nádherné diela módnych tvorcov mohli vzniknúť v krajine, ktorá je rovnako krásna, ktorú tiež navštívila a má rada aj jej históriu, architektúru, umelecké diela, operu a celkovú farebnosť života v nej.

Pani Silvia Gašparovičová slávnostne otvorila výstavu talianskej módy „Talianske noci“

Pani Silvia Gašparovičová slávnostne otvorila výstavu talianskej módy „Talianske noci“

» viac fotografií

Na začiatok stránky
Verzia pre tlač
© 2005 Kancelária prezidenta SR. Spracované v redakčnom systéme SwiftSite spoločnosti ELET.  [Technické informácie]